15 november 2016

Accommodatie

Hieronder kan u een lijst van hotels, B&B’s, hostels en campings terugvinden.

Indien u niet vindt wat u zoekt, surf dan naar onze accommodatie gids. Dit is een aparte pagina voor alle zaken rond accommodatie in en rond Gent.


HOTELS

De nacht doorbrengen in Gent? Dan heeft u niets te vrezen omdat ieder goedgekeurd hotel voldoet aan de kwaliteitsnormen opgelegd door het Vlaamse Toeristische Accommodatie decreet. Het aantal sterren ( 1 tot 5) geeft weer welk comfort niveau u kan verwachten. 4-sterren hotels zijn eersteklas verblijfsplaatsen.


BED & BREAKFAST

Veel lokale inwoners in en rond Gent verwelkoming u maar al te graag in hun eigen unieke Bed & Breakfast gaande van de eerste verdieping van een huis tot een cabine op het water. Vaak origineel, altijd vriendelijk. www.bedandbreakfast-gent.be


HOSTELS

Op zoek naar een budgetvriendelijke verblijfplaats in de stad? Het hele jaar door kan u verblijven in De Draecke jeugd hostel of de Uppelinck en Backstay hostels, in het stadscentrum of op wandelafstand. www.visit.gent.be (hostels)

Atleten kunnen ook verblijven in een van de roeiclub hostels: www.krcg.be or www.krsg.be.


CAMPING

Camping Gent zijn 4-sterren campingdomein is gesitueerd in het adembenemende sport en recreatiedomein Blaarmeersen. Het terrein is niet minder dan 10 hectare groot. Naast de 206 100-m² grote oppervlakte, 40 staanplaatsen voor tenten en nog eens 35 voor motorhomes, kan u ook in 1 van de 8 trekkers lodges verblijven. Reserveren kan door het volledige booking form via email op te sturen. Zodra u een bevestiging ontvangen heeft, ligt uw reservatie vast. www.visit.gent.be (camping)